11 nov 2013

Nu sunteti buni /Nici la capsuni.

Astazi, in fata acestor imagini , ma gasesc inca sub imperiul emotiilor manifestatiei de ieri din fata Ambasadei Romaniei din Madrid...pana si cerul a tinut cu noi...zi luminoasa si frumoasa de duminica... Pe zi ce trece, noi, grupul romanilor din Madrid, avem mai clar faptul ca se poate salva toata Romania, dar e nevoie de UNITATE! Si noi suntem uniti si hotarati sa salvam tot ce poate fi Salvat! Sta in puterea noastra, a voastra, a romanilor de acasa si a celor de pretutindeni! Toate provinciille au fost ieri reprezentate, dar faptul minunat e ca suntem un singur GLAS! Si incercam sa trezim constiinte, sa sensibilizam inimi, sa rupem bariera indiferentei! Ieri am ajuns la aceeasi concluzie in ceea ce ii priveste pe politicienii nostri (dat fiind faptul ca in opinia domniilor lor, noi, romanii din Spania, am fost vazuti si catalogati intotdeauna drept "capsunari") pe care am exprimat-o hotarat si tare in fata celor care "s-ar parea" ca sunt reprezentantii nostri in Spania:
"NU SUNTETI BUNI/ NICI LA CAPSUNI !!!"
Acesta este crudul adevar, domnilor politicieni!
Suntem romani si suntem mandri de originea noastra! Ne manifestam pasnic si avem idei clare! Stim sa distingem binele de rau si stim ce e bine pentru tara noastra! Nu putem fi cumparati, desi ne simtim vanduti ! Sufletul ni-i limpede precum izvoarele cristaline ale muntilor nostri dragi, privirea ni-i patrunzatoare si vedem cianura din mintea politicii romanesti! Uniti suntem puternici! Uniti putem salva Romania din mainile celor care ii tradeaza interesele! Trei ganduri si trei lacrimi avem: Rosia Montana, Pungesti si Certej.
Celor care nu au participat inca la nicio manifestatie, le adresam un indemn: VENITI LANGA NOI! CEI DE ACASA AU NEVOIE DE SPRIJINUL NOSTRU! SI CRED IN NOI ! Pentru ca "noi am fost buni/ pana si la capsuni!" ....



de Ionela Olteanu



No hay comentarios:

Publicar un comentario